Färja Riga – Stockholm

Upptäck den fascinerande resa som väntar dig när du går ombord på färjerutten mellan Riga och Stockholm. Från den charmiga staden Riga, med sin rika historia och sitt kulturarv, till den pulserande svenska huvudstaden Stockholm. Den här resan tar dig genom hisnande landskap och oförglömliga upplevelser.

För närvarande har sjötrafiken mellan Riga och Stockholm ställts in. Som ett resultat av denna avbokning har byrån beslutat att du kan resa från Stockholm till Tallinn och därifrån till Riga med bil eller buss.

Om du vill veta mer om denna nyhet kan du alltid besöka byråns officiella webbplats där du får all information om den aktuella situationen med Rigas samhälle och förbindelsen till Stockholm.

Moteles por Región

Hitta andra färjor från Sverige till Lettland, och den andra rutten till detta område:

Färja Lettland Färja Nynäshamn Ventspils

Riga Stockholm

Färjeöverfarten från Riga till Stockholm är mycket mer än bara en resa från en punkt till en annan: det är en upplevelse i sig. Under den 17 timmar långa överfarten över Östersjön. Du får chansen att fördjupa dig i den naturliga skönhet som omger dessa två ikoniska städer.

Från Lettlands fantastiska kustlinje, segling österut genom lugna vatten, till den hisnande ankomsten till de svenska öarna, erbjuder denna resa ett unikt perspektiv på den baltiska regionen. Dessutom är ruttens betydelse större än bara anslutningsmöjligheter. Den blir en viktig länk mellan två nationer med djupt rotade historier och kulturer.

Tidtabell

Efter att all trafik ställts in har denna tidtabell och de Riga-relaterade tidtabellerna tagits bort från färjerederiets webbplats. För att få reda på mer om det och för att se när rutten kommer att vara i drift igen. Vi rekommenderar att du besöker webbplatsen nedan där du hittar mycket mer djupgående information.

Observera att informationen på webbplatsen kommer att uppdateras för att meddela alla om rutten kommer att öppnas igen eller inte. Eller om inte, kommer den att tas över av ett annat företag för att ta samma sjöfartsrutt.

Priser

Priserna på dessa färjor är vanligtvis inte särskilt dyra eftersom de är mycket upptagna och inte särskilt långa rutter. Detta gör det möjligt för dem att upprätthålla konkurrenskraftiga priser. Eftersom det togs bort från listorna har vi inte direkt tillgång till priserna på samma.

Så vi rekommenderar att du håller ett öga på deras sociala nätverk och deras officiella webbplats för att ta reda på exakt när rutten kommer att fungera igen. Eftersom det för närvarande finns en hel del spekulationer om denna rutt och för att undvika felaktig information.

Moteles por Región

Hitta andra färjor från Sverige till Lettland, och den andra rutten till detta område:

Färja Lettland Färja Nynäshamn Ventspils

Rutt

Sjövägen från Riga till Stockholm erbjuder en spännande resa över Östersjön, där passagerarna får njuta av hisnande vyer och en unik upplevelse. Under resan kan du uppskatta Östersjöns naturliga skönhet med dess lugna vatten och ibland spektakulära solnedgångar.

Överfarten från Riga till Stockholm följer en sjöväg som kombinerar tid till sjöss med kustutsikt vid ankomsten till destinationen. Ombord har passagerarna tillgång till bekvämligheter som restauranger, lounger och nöjesområden, vilket berikar den totala reseupplevelsen.

Den beräknade restiden kan variera mellan 15 och 20 timmar, vilket ger passagerarna möjlighet att koppla av, utforska färjans faciliteter, njuta av mat ombord eller helt enkelt vila och koppla av.

Riga Färjeläge

Idag bidrar Riga Färjeläge på ett betydande sätt till staden och är en viktig punkt för sjöfartsförbindelserna i regionen. Hamnen har moderna anläggningar som underlättar hamnverksamheten och förbättrar effektiviteten i sjötransporterna. Dess kapacitet att ta emot och skicka färjor och andra typer av fartyg är avgörande för handel och turism i Riga.

Dessutom erbjuder Riga Färjeläge viktiga ekonomiska fördelar för staden, eftersom den spelar en nyckelroll för att underlätta internationell handel och godstransporter. Det bidrar också till turismen genom att fungera som avgångs- och ankomstpunkt för dem som vill utforska regionen via sjötransporter.

Adress: Eksporta iela 3A, Ziemeļu rajons, Rīga, LV-1010, Lettland

Stockholm Färjeläge

Sjöförbindelsen mellan Stockholms hamn och Riga var tidigare tillgänglig via Stockholm Färjeläge. Den utgjorde en viktig länk mellan de två städerna längs Östersjön. Förbindelsen var en del av ett betydande samarbete inom sjötransporter av passagerare och gods mellan Sverige och Lettland.

Tidigare underlättade Stockholm Färjeläge driften av färjor som förband Stockholm med Riga, vilket utgjorde en viktig rutt för handel och turism mellan de två städerna. Denna sjöfartslänk erbjöd inte bara ett bekvämt resealternativ. Den främjade också kulturellt och kommersiellt utbyte mellan Sverige och Lettland.

Det är dock viktigt att notera att denna förbindelse inte längre är tillgänglig, vilket har lett till en förändring av sjötransportlandskapet mellan Stockholm och Riga. Trots att den här specifika rutten har upphört. De två städerna har fortfarande en betydande relation när det gäller samarbete inom sjöfart och andra områden.

Adress: 111 48 Stockholm

Kontaktinformasjon

Det är mycket viktigt att komma ihåg att det alltid kommer att finnas alternativ för att komma till din destination, i det här fallet kan du komma till städer som Tallinn eller Helsingfors och komma till Riga med bil eller buss. Denna information och mer kan kontrolleras via länkarna nedan så att du kan konsultera och välja vilket som är ditt bästa alternativ.

Om du gillade den här informationen kommentera och dela den med dina vänner och familj så att de kan planera sin nästa semester eller om de funderade på att lämna Riga eller vill komma till Riga från Stockholm och veta att de har ytterligare alternativ.

Telefonnummer: 08 – 22 21 40 / 08 – 22 08 30

E-post: info.sweden@tallinksilja.com

Kontaktformulär: www.tallinksilja.se

Hamnpirsvägen 10 115 41 Stockholm

Moteles por Región

Hitta andra färjor från Sverige till Lettland, och den andra rutten till detta område:

Färja Lettland Färja Nynäshamn Ventspils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *